Thursday, April 3, 2008

Utorak - KK Cedevita vs KK Zagreb


U utorak, ja i Zo smo otišli u Podsused i pogledali košarkašku utakmicu prvog kola Lige za prvaka, Cedevita - Zagreb. Domaćin sa ambicijama biti među 4 najjača kluba u državi, pojačan sa dva amerikanca God Shammgod i Ryan Forehan-Kelly, kao i Jurica Žuža i Slaven Rimac, imaju osnova za postavljene ambicije.

Dvorana u podsusedu je bila dobro posjećena, bitno je istaknuti da Cedevita se trudi napraviti SHOW, da ne kažemo NBA show, sa predstavljanjem igrača, mrak, svjetla, vatra, istrčavanje iz magle - upečatljivo. Kao i njihove cheerleadersice-ko to voli, meni one samo idu na živce, no - atraktivno je.

Utakmica je bila izvrsna, dobio je Zagreb rezom 88-76. Cedevita je vodila krajem drugog poluvremena, no u nastavku samo 30 poena, sa dosta kikseva u odbrani. Dok je pridošlica Kelly odigrao koliko-toliko dobro, God Shammgod je bio jako indisponiran - svega jedan ulaz pod koš vrijedan spomena na cijeloj tekmi. Kod gostiju je briljirao Ante Tomić - dečko je briljantan, brz, visok mislim 216, sa nevjerojatno mekom rukom - prava zvjezda.

Sve u svemu, izvrsno iskustvo, kokice i cedevita se djele badava, atmosfera je super a košarka je izvrsna.


Preporuka.

No comments: